Belangrijke exameninfo

 

Klik hier voor:

Hulpmiddelen

  • Neem altijd je eigen hulpmiddelen mee naar het examen (zie de lijst in de exameninstructie). Dus vergeet niet je woordenboek, binasboek, rekenmachine etc. mee te nemen naar het examen!

Mobiele telefoon

  • Geen enkel device met een zender mag de examenzaal in. Je kunt je telefoon of smartwatch het beste thuislaten. In bewaring geven op school kan, maar kom dan wel op tijd. Je kunt je eigen device in bewaring geven in de vergaderruimte naast de receptie van de school.

Wiskunde examen?

  • Voor aanvang van een wiskunde examen moet je grafische rekenmachine gecontroleerd worden, kom dus ruimschoots op tijd om dit mogelijk te maken.

Diploma online

  • De gegevens van je diploma worden automatisch opgenomen in het online diplomaregister. In dat diplomaregister kun je snel en gemakkelijk je diplomagegevens inzien en een uittreksel downloaden. Als je moet bewijzen dat je je diploma hebt behaald, kun je hier een digitaal uittreksel ophalen. Een digitaal uittreksel heeft dezelfde waarde als een gewaarmerkte kopie van je diploma en cijferlijst. Je kunt inloggen op: www.duo.nl/inloggen. Je kunt daar alleen je eigen diplomagegevens bekijken. Sommige overheidsorganisaties en onderwijsinstellingen mogen ook jouw diplomagegevens inzien. Meer informatie over het diplomaregister kun je vinden op www.mijndiplomas.nl.

Handige examentips