Leerlingenraad

Het Calandlyceum heeft uiteraard een eigen leerlingenraad. De leerlingenraad heeft iedere dinsdag, tijdens de grote pauze van 12.10-12.35 uur, ‘spreekuur’ in de voormalige vergaderkamer naast de centrale hal.

De leerlingenraad staat open voor ideeën en, zo die er mochten zijn, problemen of kwesties die onder leerlingen leven. De raad heeft regelmatig contract met afdelingsleider Judith van der Boom. Ook is de leerlingenraad vertegenwoordigd in de Medezeggenschapsraad van het Calandlyceum.

Het leerlingenstatuut regel alle rechten en plichten van alle leerlingen op het Calandlyceum. Je kunt het reglement vinden op deze webpagina.

Je kunt ook per mail contact opnemen met de leerlingenraad: leerlingenraad@calandlyceum.nl.