Op reis naar Auschwitz

In vervolg op het succesvolle initiatief van vorig jaar gaat er begin 2018 weer een groep leerlingen naar Auschwitz. In januari 2017 bezochten 39 leerlingen uit 19 klassen het voormalige concentratie- en vernietingskamp.
De reis was een groot succes. Daarom vertrekt 8 februari 2018 de tweede groep kinderen met de bus naar Polen.

Kinderen kunnen zich hiervoor opgeven door een klinkende motivatie te schrijven! Want mee gaan kan niet zo maar.

Kijk voor de voorwaarden in de WIE-WAT-WAAR en download het inschrijfformulier. Inschrijven kan tot en met 12 november a.s. door het inschrijfformulier te mailen aan info@calandlyceum.nl.

Heb je nog vragen? Stel ze aan meester De Beer of meester Heumakers.

Wil je nog eens rustig nalezen wat de ervaringen waren van de leerlingen in 2017? Lees dan het verslag op de website en klik door naar het indrukwekkende fotoalbum.