Wall of Fame

20141127_63814In de hal van het Calandlyceum hangt de Topsport Wall of Fame. In die Wall of Fame zijn topsportleerlingen opgenomen die op het Calandlyceum of, daarvoor, de Osdorper Schoolgemeenschap hebben gezeten. Zij verdienden hun plekje op het bord door hun land op het hoogste (senioren)niveau te vertegenwoordigen. Een aantal van hen behaalde nationale- of zelfs internationale titels. Voor voetballers kan ook gelden dat zij de Eredivisie bereikten of de hoogste voetbaldivisie in een ander land.

De oud-leerlingen van de Wall of Fame komen – in een carrousel – ook op deze webpagina voorbij.

Wil je meer weten of een bepaalde sporter? Scan dan de QR-code op zijn of haar foto met een smartphone of tablet.